cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Tablets verschijnen tegenwoordig overal. Zelfs in de sauna!

In april dit jaar kondigde de regering met veel enthousiasme het nieuwe regeerakkoord aan met als voornaamste prioriteit: meer jobs creeren. Als het van premier Michel afhangt, zullen die jobs er vooral komen door meer koopkracht te realiseren voor de modale burger, maar ook een sterke positie voor de kmo s en het vergroten van de concurrentiekracht van Belgische bedrijven op het vlak van e-commerce krijgen opvallend veel aandacht.

De wellness sector is een van de branches die doorgaans niet met digitale marketing en e-commerce geassocieerd wordt, maar ook daar komt vanaf nu verandering in. Wellness bezoekers uit de x-generatie (geboren tussen ruwweg 1956 en 1980 nvdr) durven zich nauwelijks tablets en smart phones in een rustgevende plek zoals een sauna of wellness center voorstellen. De jongste millennium of Y-generatie (geboren tussen 1982 en 2001, nvdr) daarentegen verwacht haast niets anders. Voor hen zijn smart phones, permanente internettoegang en sociale reviewsites nu eenmaal onmisbaar. Ook de wellness sector wordt dus niet gespaard van de digitale revolutie.

Als uitbaters van wellness complexen de klanten van nu en van morgen willen aanspreken, kunnen ze niet anders dan meegaan met de tijd. Inzetten op persoonlijke en digitale beleving is daarbij cruciaal, want de huidige generatie klanten wil alles zowel offline als online beleven en de klok rond in verbinding staan met het wereldwijde web. Om die reden hebben we speciaal voor de wellness sector een aangepast review platform gecreeerd.

Op LeukeSauna.be kunnen saunaliefhebbers ervaringen van anderen lezen en ze ook zelf tijdens het saunabezoek op slechts 30 seconden tijd een review posten via een tablet in de zaak.

In het begin merkten we nog wat argwaan bij de sauna uitbaters over digitalisering in hun zaak, maar nu ze de kracht van online marketing en de vele promotiemogelijkheden hebben ontdekt, kunnen we de vraag nauwelijks nog bijhouden. Aldus Heino Schietecatte, zaakvoerder van SB Company

De social review website LeukeSauna.be werd ontwikkeld door het West-Vlaamse SB Company uit Desselgem en krijgt ook vanuit het buitenland al heel wat aandacht.

Meer info over het concept, de mogelijkheden en de tarieven: www.leukesauna.be

E-mail: info@leukesauna.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz