cuijksweekblad.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


DAC-NV viert-20/jarig-bestaan-jubileum-in-coronatijd

Een heugelijk moment in een roerige periode: het 20-jarig jubileum van de Hasseltse verhuisbedrijf DAC NV. Maanden werkte het bedrijf aan een jubileumjaar met diverse feestelijke hoogtepunten. Helaas is de situatie door het coronavirus flink veranderd. De uitbundigheid is eraf. Toch staat het bedrijf stil bij het bereiken van dit bijzondere moment in haar geschiedenis.

Met een handvol medewerkers, in een klein kantoor in Hasselt zonder loods en 1 verhuiswagen , startte DAC NV op 27 april 2001 onder de naam DAC verhuizingen als specialist in verhuizen.

"De verhuiswereld was op dat moment erg gesegmenteerd. Wij boden het volledige pakket aan onder 1 dak, een unieke service", vertelt Mounir jalam algemeen directeur van DAC NV "Voeg hier onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en focus op het leveren van topkwaliteit aan toe en je hebt de blauwdruk van onze dienstverlening."

Nu, 20 jaar later, is de organisatie uitgegroeid tot een full-service industrieel en particulier verhuisbedrijf dat met ruim 50 medewerkers staat voor het leveren van topkwaliteit in alle elementen van de Europese verhuismarkt.

Het kantoor in Hasselt heeft plaatsgemaakt voor een verzamelpand in Hasselt met aanvullende loodsen in Genk en Sint-Truiden en een vestiging in Brussel. "Continue innovatie is voor ons de sleutel tot succes", licht Mounir jalam toe. "Het is in onze branche van groot belang om je als organisatie te blijven ontwikkelen. Naast dat we onze dienstverlening steeds weer optimaliseren, houden we ook onze ogen open voor nieuwe kansen. De introductie van nieuwe services bijvoorbeeld, maar ook besteden we veel aandacht aan IT-integraties en data-optimalisatie. Onmisbaar tegenwoordig."

Voor het jubileumjaar had DAC NV grootse plannen. Echter pakt het geplande feestelijke jubileumjaar in de roerige coronaperiode anders uit en wordt er met gepaste gematigdheid stilgestaan bij dit bijzondere moment in de geschiedenis van de organisatie. "We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en lange, loyale samenwerkingen. Nog steeds werken we samen met klanten van het eerste uur. Daar zijn we trots op", vertelt Therese Daems commercieel directeur. "Natuurlijk wil je zo n mooie mijlpaal ook met relaties vieren, maar dat is op dit moment niet mogelijk. Bovendien vinden we het ook niet gepast. Veel mensen en bedrijven gaan door een moeilijke periode."

Als verhuisbedrijf is de organisatie wel gewend om last-minute te schakelen. We staan nog wel stil bij het jubileum, maar op een andere manier. "Samen sterk was het thema voor ons jubileumjaar, maar met de coronaperiode heeft die slogan nu een andere lading gekregen. Voor nu richten we ons er met name op dat we onze klanten nog steeds van een goede service kunnen voorzien en we hopen dat we na deze periode samen met onze relaties een mooie toekomst tegemoet gaan."

E-mail: Mounir_jalam@hotmail.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz